Modellen Chalets

Sensation Serie

Het model Sensation Serie wordt in een aantal standaarduitvoeringen geleverd, geschikt voor recreatief gebruik. Door ander materiaalgebruik en de seriematige productie van dit model is de keuzevrijheid beperkter dan bij de andere modellen. Hier tegenover staat een lagere aanschafprijs.


Chalet Populair

Als comfort bij uw tweede woning op de eerste plaats komt
De naam zegt eigenlijk al genoeg, al jaren is dit een gewild model. Voorzien van royale erker, terrasdeuren en natuurlijk dubbele beglazing. De boeidelen zijn iets naar buiten geplaatst waardoor de uitstraling nog iets forser is.


Piramide Populair

Geraffineerd in ontwerp en uitvoering
Eén van de kenmerken van dit model is het panoramisch uitzicht dat het resultaat is van een schitterend panorama-erker of een hoekraamkozijn tot aan de grond. Door de grote ramen valt veel licht binnen en wordt het ruimtelijk effect versterkt.


Puntdak Populair

Genieten met een hoofdletter G ...
Kenmerkend is de doorlopende nok met aan de voor- en achterkant royale dakoverstekken. Door deze dakvorm bestaat ook de mogelijkheid om het plafond te verhogen en schuin met de dakhelling mee te laten lopen.


Greenwood

Kwaliteit met een stijlvolle uitstraling
Het model Greenwood is te typeren als een luxe en bijzonder stijlvol chalet. Het ademt een romantische sfeer uit en is tegelijkertijd uiterst comfortabel en modern. Standaard met verhoogd plafond, meelopend met de dakhelling.


Euro Dubbel

Ruim, compleet en karaktervol
Stelt u hoge eisen aan het wonen in een mobiel bungalow? Dan is de Euro Dubbel wellicht iets voor u. Er is aan alles gedacht om het de bewoners naar de zin te maken en dat verklaart ook het succes van dit model.


Boerderij Populair

Riant wonen ...
Dit model is met zijn imposante boerderijdak een topmodel uit onze collectie. De fraaie kap in combinatie met de steenstrips geeft dit model de uitstraling van een traditioneel gebouwde woning.


Specials

Op maat gemaakt ...
Heeft u speciale wensen? Het is mogelijk om uw eigen ontwerp door ons te laten maken. Wij denken met u mee vanaf de ontwerpfase tot en met de bouw, waarbij wij u graag adviseren over de exacte uitvoering en het juiste materiaalgebruik.